Piskama e dites

"DHIMBJA FORMËSON FEMRËN NË LUFTËTARE."


- R. H. Sin

Kjo është video-loja e parë nga studio e pavarur e Hideo Kojimas. Në të paraqiten figurat e aktorëve të njohur Norman Reedus dhe Mads Mikkelsen, nën regji të Guillermo del Toro.

 

"Ne jemi të ndershmit dhe kriminelët. Ne jemi afër legjendës, dhe të humbur në histori". Pamje 'single player' nga video-loja e re Battlefield 1 (53€).

 

Me një grafikë më të fuqishme, procesor më të shpejtë dhe memorie, dhe me disk 1TB, ky model special i PlayStation 4 ju mundëson përdoruesëve të luajnë video-lojëra me tekstura të përmirësuara dhe me rezolucion deri në 4K në 60fps. Në shitje prej 10 Nëntorit 2016, me çmimin prej 355€.

 

image

 

Laura Izumikawa Choi është një nënë kreative! Ajo veshë të bijën e saj në kostume të ndryshme, derisa ajo është në gjumë dhe i bën fotografitë. Kostume të njohura nga karaktere të ndrysnme nga filmi, muzika, video-lojrat etj, njihen ndryshe si "cosplay".

 

image
image image image image image image image image image
 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com