Piskama e dites

"Unë jam kafez, në kërkim të zogut."


- Franz Kafka

Lily-Rose Depp, vajza e aktorit Johny Depp, e stilizuar minimalisht, pozon për Tom Munron si pjesë e një editoriali për revistën Vogue, edicioni i fundit për Itali.

image
image
image

 

Nën diellin e Los Angelesit, fotografi Martin Murillo ka fotografuar modelen ruse, 22 vjeçaren Anastasia Kvitko, e cila në Instagram ka mbi 5.7 milionë përcjellës.

 

image
image
image
image
image

Edhe një tregim për super-heronjtë. Filmi i ri "Wonder Woman" bën fjalë për princeshën e Amazonës dhe rrugën e saj drejt të qenit heroinë. Patty Jenkins ka bërë regjinë e filmit.

 

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com