Piskama e dites

"DHIMBJA FORMËSON FEMRËN NË LUFTËTARE."


- R. H. Sin

Klipi fillon me një çift që nisen për në qytet - mbi veturë! Pasojnë edhe shumë skena të tjera puthjesh mes çiftesh pas kësaj.

 

Everyday quhet kënga më e re pas bashkëpunimit të dyesh Grande dhe Future.

 

image

 

Risi nga mbrëmja e çmimeve Oscar: aktorja Nicole Kidman duartroket çuditshëm!

 

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com