Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

Lily-Rose Depp, vajza e aktorit Johny Depp, e stilizuar minimalisht, pozon për Tom Munron si pjesë e një editoriali për revistën Vogue, edicioni i fundit për Itali.

image
image
 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com