Piskama e dites

"NJERËZIT ME PASION MUND TA NDRYSHOJNË BOTËN PËR TË MIRË."


- Steve Jobs

SkillCon është konferenca vjetore e zhonglerëve, dhe talentëve të tjerë performues. Kjo është një video-përmbledhje me disa prej garuesëve më të mirë.

 

image

 

Skejtborderët janë disa prej sportistëve më "cool". Kësaj radhe skejtborderi Chris Heck ka provudar diçka të re, të manovroj me gishtat e tij. Filmimet janë bërë nga kinematografi Sebastian Linda.

 

image

 

Kampioni i dy divizoneve në UFC, Conor McGregor dikur i takonte kategorisë pendël të UFC-së, kjo për shkak të peshës që kishte atë kohë. Këto janë luftërat kryesore me të cilat e shkatërroi dhe e la këtë divizion.

 

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com