Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017
image

 

"Postieri nga "UPS" i jipte ushqim qenit tonë saherë që sillte ndonjë dërgesë tek shtëpija jonë. Betohem se kur kamioni ngjyrë kafe vinte në rrugën tonë, qeni humbte turin për 5 minuta.

 

Disa herë qeni kishte dalur jashtë shtëpisë kur kamioni i UPS parkohej në lagjen tonë dhe rrinte nën kamion duke kërkuar ushqime". - përdoruesi Sir_Marcus në Reddit.

image

 

Shërbimi i hartave "Google Maps" nga gjiganti softverik po zhvillohet edhe më tej. Tashmë e disa muaj, në disa zona të njohura për hiking në SHBA Google po bën "mapimin" (hartimin) e tyre. Komuniteti online "Redit" ka gjurmuar edhe më tej duke gjetur se komplet paisjet e Goolge peshojnë 22kg. Madje një përdorues ka gjetur edhe një link në të cilin mund të aplikohet në Google për të kryer një shërbim të tillë në zona të ndryshme malore. Një ndër kushtet për të qenë pjesë e ekipës së Google është se aplikuesi duhet të jetë anëtarë i regjistruar i ndonjë grupi hiking apo student universiteti.

image

Meritat i takojnë fotografit Li Weidong i cili kapi këtë foto në regjionin Xinjiang të Kinës, me 9 Korrik 2014. Në Xinjiang ekzistojnë vetëm 1000 kafshë të tilla të bukura - ndryshe të njohur si "Ili Pika"

 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com