Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017
image

 

Rock bendi i njohur Rolling Stones nuk jane aspak fansa të kandidatit republikan për president Donald Trump. Madje ata i kanë thënë Trumpit të mos luaj këndën e tyre nëpër eventet zgjedhore në SHBA.

 

Në një deklaratë për media të publikuar të Mërkuren (dje), ndër të tjera thuhet se "ata kanë kërkuar që të ndalohet lëshimi i këngëve të tyre menjëherë".

 

Trump, është një adhurues i çuditshëm i muzikës, për muaj të tërë në kampanjën e tij janë përdorë këngë nga Elton John, opera të shumta dhe rock klasik.

 

Rolling Stones janë ndër më të fundit që kanë ndaluar bashkëpunumin me Donald Trump. Adele dhe frontmeni i Aerosmith Steven Tyler, të dy i patën ndaluar përdorimin e veprave të tyre kandidatit republikan.

 

burimi: foxnews.com

image

 

Redditori Vmoney1337 ka fotografuar këtë lloj të bletës me sindromin Albino. Albino ose Albinizmi është çrregullim kongjenital që karakterizohet me mungesë të pjesshme apo të tërësishme të pigmentit të lëkurës, qimeve dhe syve.

Kyoto, Japoni. "Daigoji" është tempull i rëndësishëm i sektit Shingon të budizmit japonez dhe është vend i mbrojtur si trashëgimi botërore, mbrojtur nga UNESCO.

 

image
image

 

Presidenti i Venezuelës u është drejtuar femrave të vendit që të mos përdorin tharësen e flokëve duke ofruar aletrnativa të tjera, derisa kriza energjike në vend po vazhdon.

 

Nicolas Maduro, president i vendit, të Premten deklaroi: "Gjithmonë mendoj se femra duket më bukur kur qon gishtërinjtë nëpër flokë dhe i lë të thahen natyrshëm. Kjo është ideja ime."

 

 

burimi: independent.co.uk

image

 

Little Red Ants është studio kreative nga Songapori. Për punimin e interierit të ri të zyrave qëndrore, kompania ka angazhuar punëkryesin PRODUCE, të cilët poashtu janë nga Singapori. Këta të fundit, për kontraktuesin konstruktuan një tavoline "infinite" - pra të gjithë zyrtarët punojnë në të njejtën tavolinë.

 

Ideja prapa këtij dizajni ishte, gjithashtu, simbolizim i qarkut të punës, ushqimit, lojës dhe gjumit.

 

image
image image image image image image
 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com