Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

Fotografja Ivette Ivens dëshiron që gji-dhënjen ta bëjë normale në publik. Ajo është 25 vjeçe dhe është nënë e dy fëmijëve, ndërsa djalin e kishte ushqyer me gji derisa i kishte mbushur 3 vjeç ai.

 

Kemi zgjedhur disa nga fotot që Ivens i ka bërë vetes dhe fëmijëve të saj, si dhe nëna të tjera që u japin gji fëmijëve të tyre.

 

image
image image image image image image image image image image image image
image

 

Nën diellin e Los Angelesit, fotografi Martin Murillo ka fotografuar modelen ruse, 22 vjeçaren Anastasia Kvitko, e cila në Instagram ka mbi 5.7 milionë përcjellës.

 

image
image
image
image
image

Ky ortek i rrezikshëm ishte lëshuar vitin e kaluar në parkum kombëtar "Torres del Paine" të Kilit. Dy vizitorë që po shëtisnin në park kishin qëlluar në kohën dhe momentin e duhur për ta filmuar këtë ngjarje të rrallë.

 

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com