Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017
image

 

Ylli i popit, 29 vjeçarja, në këtë fotoset për revistën "Paper" ka bartur çafore të punuar nga Channel, fustan nga Marni, çizme nga Dior, dorëza nga Acne Studios, dhe stoli nga brendi My Enemy nga Chris Habana dhe Shannon Stokes.

 

Riri, së fundi është dekoruar me titullin "Humanitarja e Vitit" nga Univerziteti i Harvardit.

 

image
image
image image image image image image image image

Klipi fillon me një çift që nisen për në qytet - mbi veturë! Pasojnë edhe shumë skena të tjera puthjesh mes çiftesh pas kësaj.

 

Everyday quhet kënga më e re pas bashkëpunimit të dyesh Grande dhe Future.

 

 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com