Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017
image

 

MTV Europe Music Awards 2016 organizohet me 6 Nëntor në Rotterdam të Holandës. Siç tani dihet, Bebe Rexha do të jetë nikoçire e këtij festivali të madh europian.

 

Dua Lipa është e nominuar në kategorinë "Best Push" (kategori kushtuar talentëve të rinj europian), dhe mund të votoni për të duke klikuar në këtë lidhje.

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj që Dua të marr sa më shumë vota online!

image

 

Këngëtari amerikan me prejardhje shqiptare ka performuar këngën "Ain't Love Strange" pas së cilës është përqafuar nga vet nikoçiri i emisionit Jimmy Fallon.

 

Më tej, Stanaj është mbështetur dhe përkrahur nga shumë fytyra publike shqiptare.

 

image

 

"The Prayer" është një nga veprat më të njohura të tenorit italian Andrea Bocelli. Në video, pronari i qenit Michael Baker luan këngën në piano derisa qeni Oscar, i racës Golden Retriever fillon këngën...

 

Ka kaluar një muaj prej se kur Dua ka publikuar këngën e re Blow Your Mind, e cila ka grumbulluar mbi 4 milionë shikime gjatë kësaj periudhe. Më poshtë gjindet edhe teksti i këngës.

 

 

I know it’s hot
I know we’ve got…
Something that money can’t buy
Fighting the fits
Biting your lip
Lovin’ too late in the night…
Tell me I’m too crazy
You can’t tame me, can’t tame me
Tell me I have changed
But I’m the same me, oh, same me
Inside
Hey!
If you don’t like the way I talk, then why am I on your mind?
If you don’t like the way I rock, then finish your glass of wine
We fight and we argue, you’ll still love me blind
If we don’t fuck this whole thing up
Guaranteed I can blow your mind
Mwah!
And tonight I’m alive, ain’t no dollar sign
Guaranteed I can blow your mind, mwah
And tonight I’m alive, ain’t no dollar sign
Guaranteed I can blow your mind, mwah
Yeah, I’m so bad
Best that you’ve had
I guess you’re digging the show
Open the door
You want some more
When you wanna leave, let me know
Tell me I’m too crazy
You can’t tame me, can’t tame me
Tell me I have changed
But I’m the same me, oh, same me
Inside
Hey!
If you don’t like the way I talk, then why am I on your mind?
If you don’t like the way I rock, then finish your glass of wine
We fight and we argue, you’ll still love me blind
If we don’t fuck this whole thing up
Guaranteed I can blow your mind
Mwah!
And tonight I’m alive, ain’t no dollar sign
Guaranteed I can blow your mind, mwah
And tonight I’m alive, ain’t no dollar sign
Guaranteed I can blow your mind, mwah
(And tonight I’m alive, ain’t no dollar sign)
(Guaranteed I can blow your mind)
(And tonight I’m alive, ain’t no dollar sign)
(Guaranteed I can blow your mind)
Tell me I’m too crazy
You can’t tame me, can’t tame me
Tell me I have changed
But I’m the same me, oh, same me
Inside, hey!
Mwah!
Hey!
If you don’t like the way I talk, then why am I on your mind?
If you don’t like the way I rock, then finish your glass of wine
We fight and we argue, you’ll still love me blind
If we don’t fuck this whole thing up
Guaranteed I can blow your mind
Mwah!
And tonight I’m alive, ain’t no dollar sign
Guaranteed I can blow your mind, mwah
And tonight I’m alive, ain’t no dollar sign
(Guaranteed I can blow your mind, mwah…!)

 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com