Piskama e dites

"Unë jam kafez, në kërkim të zogut."


- Franz Kafka

Ky hulumtim klinik është zhvilluar nga shkencëtarët më të shquar të Universitetit të Stanfordit. Njerëzit me paralizë mund të "shkruajnë" në kompjuter duke dhënë komanda nga truri i tyre.

 

Ky burrë nga Izraeli kishte mbajtur mjekrrën për 14 vite, pothuajse në formën e njejtë. Tash, ai ka vendosur ta heqë atë, por dëshiron të dij reagimin e familjes së tij dhe këtë ai e ka regjistruar në këtë video.

 

Heimo Korth është burri i vetëm që po jeton në 19 milionë hektarët e egërsisë së Alaskës. Komshijtë e tij janë arinjtë dhe drerët. Ka jetuar në një kabinë të vogël druri, bashkë me gruaj e tij Edna, për 35 vjetët e fundit. Poashtu, zt. Korth shpreson që këtu ta kaloj edhe pjesën e mbetur të jetës, bashkë me Ednan.

 

*pamje të rënda: vrasje e kafshëve të egra.

 

Ky është Richard Overton, veterani më i vjetër amerikan. Në këtë dokumentar të shkurtë zt. Overton na tregon për sekretet e jetëgjatësisë së tij duke pirë uiski e duke tymosur cigare. Vetura që ai sot posedon ishte prodhuar kur ai ishte 72 vjeç!

 

image

 

Tiffany, miks nga Hungaria, Franca e Irlanda, kishte lindur dhe ishte rritur në Karolinën Jugore të SHBA-ve. Një nga pikat kulmore të karrierës së saj si modele ishte paraqitja për revistën 'Playboy'. Poashtu, ajo ka pozuar për një sërë brendesh si Seven Til Midnight, Shirley of Hollywood, Jvalentine e Elegant Moments. Është bashkëshorte e lumtur dhe në instagram ka hiç më pas se 1 milion ndjekës.

 

🌴🐚 @stevebitanga

A photo posted by Tiffany Toth (@tiffanytothxoxo) on

❤️🌴 @stevebitanga

A photo posted by Tiffany Toth (@tiffanytothxoxo) on

💚🐚🌴 @stevebitanga

A photo posted by Tiffany Toth (@tiffanytothxoxo) on

🌸🌹🌸

A photo posted by Tiffany Toth (@tiffanytothxoxo) on

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com