Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017

Lily-Rose Depp, vajza e aktorit Johny Depp, e stilizuar minimalisht, pozon për Tom Munron si pjesë e një editoriali për revistën Vogue, edicioni i fundit për Itali.

image
image
image

 

Bukuroshja nga Peja, Kaltrina Lulaj ka filluar herët pushimet verore. Ajo po qëndron në Maldive ku po shijon diellin dhe plazhin atje. Kaltrina ka publikuar foto të saja në ishullin Dhidhdhoo të Maldiveve dhe jo vetëm.

 

Ajo, në faqen e saj në Instagram ka mbi 36.000 përcjellës.

 

image
image
image
image
image
image
 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com