Piskama e dites

"NJERËZIT ME PASION MUND TA NDRYSHOJNË BOTËN PËR TË MIRË."


- Steve Jobs

Klipi fillon me një çift që nisen për në qytet - mbi veturë! Pasojnë edhe shumë skena të tjera puthjesh mes çiftesh pas kësaj.

 

Everyday quhet kënga më e re pas bashkëpunimit të dyesh Grande dhe Future.

 

Fotografi Matias Indijic ka bashkëpunuar me modelen Lana Zakocela për të sjellë këtë tregim të bukur me të brendshme për revistën franceze 'Madame Figaro'.

 

image
image
image
image
image
image
 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com