Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee
image

 

Herën e fundit që Land Rover kishte modeluar SUV-in Discovery ishte viti 2004. Në panairin "Paris Motor Show" që filloi me 1 Tetor, brendi britanez solli gjeneratën e re të Discovery. Përveç që duket bukur, vetura ofron edhe shumëçka tjetër. Interieri mund të akomodoj 7 persona dhe ulëset mund të rregullohen përmes telefonit.

 

Çmimi i Land Rover Discovery të ri do të jetë rreth 57.000€.

 

image
image
image
image
image
image

 

Ky model ishte i njohur për djelmoshat e viteve 90'. Legjenda e "Spursave" David Robinson e bëri të famshëm modelin Air Unlimited në vitin 1994.

 

Çmimi ende nuk është bërë i ditur ndërsa këpucët do të hidhen në treg në fund të Tetorit.

 

image
image
image
image
 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com