Piskama e dites

"Unë jam kafez, në kërkim të zogut."


- Franz Kafka

image

 

Holovect quhet paraqitja holografike që vizaton objekte në ajër përmes dritës. Kjo në video është Holovect MK II e cila shfaqë përmbajtje volumetrike, e përshtatshme për vendosje në tavolina pune. MK II është i vetmi produkt me paraqitje 3D në ajër, për tregun e gjërë.

 

Ish Stig-u nga seriali 'Top Gear', Ben Collins është prapa timonit të Range Rover Sport, në teposhtëzen famëkeqe në Mürren të Zvicrrës. Terreni i papështarshëm përbëhet nga 15km terren të ashpër, 2000m teposhtëze e theksuar me deri në 60% të mbuluar me akull, gurë, baltë e asfalt të dëmtuar.

 

Ditën e Marte, 'Hyperloop One' njoftoi për media arritjen e marrëveshjes me zyrtarët e Dubait dhe të Emirateve të Bashkuara Arabe për fillimin e një studimi të fizibilitetit për ndërtimin e një sistemi të ri të transportit.

 

Kompania publikoi këtë video 2min e 30sek, si spjegim se si do të lidhen pjesë të ndryshme të qytetit mes vete. Ky sistem parashikon që një udhëtim prej Abu Dhabit deri në Dubai që zgjatë rreth 90 minuta, të shkurtohet dhe të bëhet 12 minuta 'vozitje' nëpërmes tubit.

 

Ken Block ka njoftuar publikun për aventurën e tij të re, përmes kësaj videoje promovuese. Kësaj radhe Block vozitë monstrumin "Hoonicorn" që ka motorr 6.7 litra V8 me dy turbina, e që në total jep 1.400 kuajfuqi!

 

Automobilisti i njohur vozitë "lodrën" e tij të re në majen "Pikes Peak" SHBA - pistë e gjatë 20 km.

 

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com