Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

Si do të realizohej Snapchati gjatë vitete të 90-a kur teknologjia e informacionit ishte ende në fillet e saj? Siç shihet në videon më poshtë, për realizimin e një 'snap-i' të vetëm do të ishte e nevojshme shumë kohë dhe mund.

 

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com