Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

"Google Maps është për të gjetur rrugë. Google Earth është për të humbur."

 

"Nat & Friends" folën me ekipin e Google Earth për të na treguar se si ata i marrin fotot, si i procesojnë ato në 3D foto, dhe cilat janë benefitet për secilin që vazhdimisht fotografon planetin tonë.

Deri në epokën e kompjuterëve, nëse ke dashur të shtypësh diçka në letër - kjo punë është bërë pothuajse në mënyrë manuale. Edhe pse nuk ishte e lehtë, ishte art!

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com