Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee
image

 

Videoklipi mbanë emrin "Galaxy Gates" (Portat e Galaktikës), nën regjinë e Oilhack dhe Thomas Blanchard, dhe mori 4 muaj për ta filmuar. Pamjet 2 minutëshe që shohim këtu janë vetëm 2% e materialit që ata filmuan.

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com