Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

Një cjap që ishte mjaft i mërzitur, vendosi të thyej xhamat e hyrjes së kompanisë "Argonics Ics" në Colorado, SHBA.

 

Argonics kanë publikuar videon e ngjarjes në Youtube ku shihet cjapi i frustruar që fillimisht thyen njërin xham, pastaj largohet dhe kthehet edhe për tjetrin.

Të gjithë ne kemi ëndërruar fluturimin - por kjo për Richard Browning ishte bërë një obsesion. Ai ka zhvilluar një kostum të ngjajshëm me atë të "Iron Man" që bazohet në një bashkëpunim elegant të mendjes, trupit dhe teknologjisë.

Kanali i hidraulikut të famshëm në Youtube, përveç popullaritetit, tashmë ka zhvilluar edhe një video-lojë që ka të bëjë me videot e publikuara nga ta. Kësaj radhe po ju sjellim shtypjen më të re të hidraulikut - kundër hamburgerëve!

image

 

Videoklipi mbanë emrin "Galaxy Gates" (Portat e Galaktikës), nën regjinë e Oilhack dhe Thomas Blanchard, dhe mori 4 muaj për ta filmuar. Pamjet 2 minutëshe që shohim këtu janë vetëm 2% e materialit që ata filmuan.

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com