Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017

Rusia vazhdon të jetë burim i pashterrshëm i argëtimit online! Më poshtë mund të shihni disa foto të publikuara nga rusët nëpër rrjetet e tyre sociale.

 

image
image image image image image image image image image image image image image image image image
image

 

Çka është në të vërtetë Superhëna dhe pse të gjitha janë të intriguar pas saj?

 

Orbita e Hënës rreth Tokës është eliptike, që nënkuptohet se ajo ka një pikë kur është më larg nga Toka (apogee) dhe një pikë kur është afër Tokës (perigree). Superhëna ndodhë kur ajo është e plotë dhe është në pikën më të afërt me Tokën, sikur dje në mbrëmje. Por ajo që e veçon është fakti se Hëna duket 15% më e madhe dhe 30% më e ndritshme.

 

Më poshtë po ju sjellim ca foto të bëra dje, nga vende të ndryshme të botës.

 

image
image image image image image image image image image image image image image image image image
 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com