Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017
image

 

Ilustratori nga Izraeli Amit Shimoni, ka punuar serinë "Hipstory" me personalitete të njohura nga bota si Hillary Clinton, Angela Merkel, Donalt Trump, Dalai Lama, Vladimir Putin etj. Ai, këto portrete i ka punuar të tilla që të duken sikur "hipsterë".

 

image
image image image image image image image

Gjyqtari i ndeshjes në mes Liverpool dhe West Ham United ishte ‪Mark Clattenburg, dhe nga ky kënd i fotografuar ai duket sikur bëhet gati të ekzekutoj gjuajtjen e lirë të karrierës.

 

image

Kjo foto e publikuar në Facebook, tregon më së miri për trendin në rritje për intervenime estetike nga gjinia e bukur. Një parashikim për vitin 2030!

 

image
 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com