Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017
image

 

Mediumi i njohur botëror 'Daily Mail' bën të ditur se nata e ndërrimit të motmoteve 2016-2017 u festua në mënyrë të çmendur në të gjitha vendet e Britanisë së Madhe!

 

Për shumëkë, caku ishte dehje deri në humbje kontrolli. Shumë festa u kthyen në arenë grushtash, si në Manchester dhe Swansea (fotot më poshtë).

 

image
image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image
 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com