Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017

Në rrjetet sociale, së fundmi është pulikuar kjo "meme" ku shihet krahasimi i këngëtares shqiptare me yllin e filmave pornografik, Lisa Ann. Si duket gjoksi i zbuluar i Albërie Hadërgjonajt ka shtyer dikë që ta punoj këtë meme dhe ta bëj këtë krahasim.

 

image

 

*Stafi i piskama.com nuk qëndron prapa fotos së modifikuar.

image

 

Më shumë protestues u bashkuan gjatë vikendit, si kundërpërgjigjje ndaj ndalesës së presidentit Trump që u bëri 6 shteteve muslimane për hyrje në SHBA.

 

Megjithkëtë, protestuesit sollën disa banerë shumë kreativ.

 

image
image image image image image image image image
 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com