Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

Pas deklarimeve bombastike të djeshme nga e bija e presidentit Rugova, rrjetet sociale kanë filluar sarkazmin me Teuta Rugovë.

 

Kjo më poshtë është një perlë e vërtetë!

image

Një përdorues i faqes Reddit, gjerman me gjasë, ka publikuar këtë foto të gazetës "Der Tagesspiegel", ku në ballinë është presidenti amerikan Donald Trump.

image
 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com