Piskama e dites

"NJERËZIT ME PASION MUND TA NDRYSHOJNË BOTËN PËR TË MIRË."


- Steve Jobs

image

 

Sfida e internetit "Mannequin Challenge" ngadalë po përqafohet nga të gjithë. Kësaj radhe, modelja Krupa e ka ngritur sfidën në një tjetër nivel duke u paraqitur e zhveshur tërësisht - e shtrirë duke lexuar libër.

 

My version of the #mannequinchallenge ☺️ by @romainzago #joannakrupa. #nofilter

A video posted by Joanna Krupa (@joannakrupa) on

image

 

Rita vazhdon me paraqitjet e saja provokative, për brendin italian të të brendshmeve "Tezenis".

 

26 vjeçarja ka treguar format e mira, e veshur me të zeza.

 

Rita ka qenë fytyrë e kompanisë italiane gjatë vitit të kaluar dhe së fundmi ajo ka shpalosur koleksionin me emër të saj.

 

image
image
image
 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com