Piskama e dites

"Unë jam kafez, në kërkim të zogut."


- Franz Kafka

Modelja e suksesshme nga familja Kardashian, dje përmes një postimi në Intagram, i është drejtuar gjinisë mashkullore. Ajo duket e shtrirë mbi një veturë ku shkruan "Djemtë Gënjejnë".

 

image

Seria e re e dokumentarëve nga Netflix, bën fjalë për dizajnerët dhe artistët më të mirë të botës, duke përfshirë Tinker Hatfield nga Nike dhe dizajneren grafike Paula Scher. Seritë fillojnë të shfaqen prej 10 Shkurtit 2017.

 

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com