Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017
image

 

Laura Izumikawa Choi është një nënë kreative! Ajo veshë të bijën e saj në kostume të ndryshme, derisa ajo është në gjumë dhe i bën fotografitë. Kostume të njohura nga karaktere të ndrysnme nga filmi, muzika, video-lojrat etj, njihen ndryshe si "cosplay".

 

image
image image image image image image image image image

Sezoni i dytë i serisë së mrekullueshme "Narcos" bën fjalë për hakmarrjen që bën Pablo Escobar pas ikjes nga burku. Karteli Medellin bëhet i pamëshirshëm.

 

Zt. Zimmer ka komponuar kolona të shumta zanore për filma shumë të njohur. Kolona zanore ndryshe njihet edhe si "soundtrack". Ndiqeni këtë dokumentar mbi jetën dhe punën e tij.

 

 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com