Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

Për linjën e re të televizorëve 4K, Sony Gjermani ka përgaditur këtë video promovuese të quajtur "Full Glitter" (Përplot Xixa).

 

Video është realizuar nga agjencioni DDB, Berlin.

 

Në këtë pllakë muzikore është kolona zanore e sagas filmike "Star Wars". Janë prodhuar një numër i kufizuar i këtyre pllakave, të cilat bartin edhe një sekret. Nëse i drejtohet një dritë pllakës, si hologram na shfaqet anija e njohur kozmike nga filmi "Star Wars".

 

Një anije kozmike udhëton në një planet të okupuar e të largët. Duke transportuar mijëra njerëz atje, gjatë udhëtimit ndodhë një problem në dhomat e gjumit, andaj dy udhëtarë zgjohen 90 vite më herët.

 

Film biografik për jetën dhe karrierën e reperit të viteve '90 Tupac Shakur, aka 2Pac. Filmi, më së shumti bën fjalë për periudhën e ngritjes në famë, deri tek vrasja e tij e dhunshme. Aktori Demetrius Shipp Jr. është i lindur për ta luajtur këtë rol!

 

image

 

Laura Izumikawa Choi është një nënë kreative! Ajo veshë të bijën e saj në kostume të ndryshme, derisa ajo është në gjumë dhe i bën fotografitë. Kostume të njohura nga karaktere të ndrysnme nga filmi, muzika, video-lojrat etj, njihen ndryshe si "cosplay".

 

image
image image image image image image image image image
 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com