Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017

Para 10 viteve ishte publikuar dokumentari "Planet Earth" i cili kishte ndryshuar kuptimin e planetit tonë për shumë njerëz. Para disa ditësh, BBC Earth në bashkëpunim me narratorin dhe dashamirin e madh të natyrës Sir David Attenboroug, sollën "Planet Earth II" me pamje ekskluzive nga natyra dhe bota shtazore. Planet Earth II përbëhet nga 6 seri. Ky është traileri zyrtar i dokumentarit të ri.

 

image

 

Para pak ditësh në kanalin National Geographic është transmetuar dokumentari i ri nga DiCaprio "Before the Flood" i cili menjëherë është publukuar edhe në Youtube. Dokumentari bën fjalë për ndryshimet klimatike dhe rreziku nga përmbytjet.

 

DiCaprio është në një mision botëror, ndërsa takohet me Ban Ki Moon, Bill Clinton, Barack Obama, madje edhe me Papën Françeskun. Dokumentari është përkthyer në 45 gjuhë të botës dhe është transmetuar në 171 shtete.

 

Në këtë kuiz televiziv në gjuhën spanjolle, mysafireve të ftuara u kërkohet që të imitojnë skenën e njohur nga aktorja Sharon Stone. Shumë nga mysafiret i përgjigjen ftesës me pozitivitet.

 

Një aromë e fortë e ushqimit të sapopjekur dërgon qenin Joepie të takohet me vajzën nga New Yorku Kat, e cila është në një udhëtim biznesi. Kështu fillon aventura e tyre në tërë Amsterdamin...

 

Ky film i shkurtër është sponzorizuar nga Ministria e Turizmit të Holandës.

 

 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com