Piskama e dites

"Unë jam kafez, në kërkim të zogut."


- Franz Kafka

Para 10 viteve ishte publikuar dokumentari "Planet Earth" i cili kishte ndryshuar kuptimin e planetit tonë për shumë njerëz. Para disa ditësh, BBC Earth në bashkëpunim me narratorin dhe dashamirin e madh të natyrës Sir David Attenboroug, sollën "Planet Earth II" me pamje ekskluzive nga natyra dhe bota shtazore. Planet Earth II përbëhet nga 6 seri. Ky është traileri zyrtar i dokumentarit të ri.

 

image

 

Para pak ditësh në kanalin National Geographic është transmetuar dokumentari i ri nga DiCaprio "Before the Flood" i cili menjëherë është publukuar edhe në Youtube. Dokumentari bën fjalë për ndryshimet klimatike dhe rreziku nga përmbytjet.

 

DiCaprio është në një mision botëror, ndërsa takohet me Ban Ki Moon, Bill Clinton, Barack Obama, madje edhe me Papën Françeskun. Dokumentari është përkthyer në 45 gjuhë të botës dhe është transmetuar në 171 shtete.

 

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com