Piskama e dites

"NJERËZIT ME PASION MUND TA NDRYSHOJNË BOTËN PËR TË MIRË."


- Steve Jobs

New Line Cinema sjellë horrorin "IT", nën regjinë e Andres Maschietti, i bazuar në romanin e famshëm me të njejtin emër nga Stephen King. Filmi fillon të shfaqet nëpër kinema prej 8 Shtatorit.

Edhe një tregim për super-heronjtë. Filmi i ri "Wonder Woman" bën fjalë për princeshën e Amazonës dhe rrugën e saj drejt të qenit heroinë. Patty Jenkins ka bërë regjinë e filmit.

 

image

 

Risi nga mbrëmja e çmimeve Oscar: aktorja Nicole Kidman duartroket çuditshëm!

 

Në malet perendimore të Mongolisë, një grup i vogël nomadësh vazhdojnë praktikën antike të gjuetisë me shqiponja. Pjesëtarët e fisit Burkitsh janë gjuetarët e mbetur të kësaj gjuetie të cilët po bëjnë ç'mos që kjo traditet të përcillet ndër gjenerata.

 

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com