Piskama e dites

"Unë jam kafez, në kërkim të zogut."


- Franz Kafka

Filmi i ri "War Dogs" bën fjalë për dy tregtarë të ri armësh, luajtur nga Jonah Hill dhe Miles Teller, të cilët gjinden në telashe pasi fitojnë një kontratë nga qeveria amerikane për të pajisur trupat amerikane me armë në Afganistan. War Dogs fillon të shfaqet nëpër nikena prej 19 Gushtit, 2016.

 

image

 

Ish polici ushtarak Jack Reacher kthehet në kazermat e vjetra për t'u takuam me komandantin e ri. Por kur ai shkon atje, komandanti akuzohet për vrasje.

 

Filmi është i bazuar në librin me të njejtin emër nga autori Lee Child.

 

Filmi fillon të shfaqet nëpër kinema prej Tetorit 2016.

 

Mbretëresha Regis nga Lucis është e detyruar të martohet me djalin e saj për të rivendosur paqe në mbretërinë Nilfheim.

 

Filmi është i bazuar në video-lojën me të njejtin emër. Nëpër kinema të botës prej muajit Gusht.

 

Në këto foto mund të shihni aktorë të njohur që luajnë në serinë epike "Game of Thrones". Fotot tregojnë role të mëhershme të aktorëve, si dhe personazhet e tyre që luajnë sot në serial.

 

image
image image image image image image image image image image image image image image image image image image
 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com