Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017
image

 

Një grup arkitektësh nga Korea Jugore kanë zhvilluar këtë sistem të ri mbrojtës për të minimizuar impaktin e aksidenteve që ndogjin nëpër autostrada dhe rrugë të tjera të hapura.

 

Barrierat e reja janë të bëra nga cilindra plastik që sillen kur fillojnë të fërkohen, duke e absorbuar kështu përplasjen dhe duke e stabilizuar automjetin. Kjo redukton shpejtësinë dhe shanset e automjetit që të dal në krahun e kundërt të rrugës.

 

Vozitësi i kësaj veture ishte me fat që atë e takuan një grup njerëzish. Ai kishte dalë nga rruga me borë dhe ishte shumë vështirë të kthehej i vetëm në të. Solidariteti i më shumë se njëzet personave e bëri të veten. 

 

Për ta bërë edhe më të bukur këtë video, postuesi e ka ndarë në 4 raunde (sikur në sportin e boksit).

 

Në Syracuse të shtetit të New Yorkut ka ndodhur ky aksident i çuditshëm ku kamioneta godet nga anash autobusin. Pamjet janë ofruar nga kamerat e sigurisë.

 

Modeli më i ri 'coupe' nga Bentley ka në total 710 kuajfuqi me motorr 6.0L V12, dhe shpejtësinë 0-100km/h e arrinë për 3.4 sekonda. Shpejtësia maksimale është në 336km/h.

 

Kjo është vetura më e shpejtë prodhuar ndonjëher nga Bentley. Në treg del gjatë vitit 2018. Çmimi nuk është bërë ende i ditur.

 

image
image
image
image
 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com