Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017

Panamera e re ka motorr 3.0L V6 turbo që në total jep 330 kuajfuqi.

 

Modelet më të avancuara kanë motorr 4.0-litra V8 twin-turbo me gjithsejt 505 kuajfuqi.

 

Modeli 4S Diesel ka motorr 4.0 litra twin-turbo me 422 kuajfuqi.

 

Çmimi dhe data e daljes në treg nuk janë bërë ende të ditura.

 

 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com