Piskama e dites

"Unë jam kafez, në kërkim të zogut."


- Franz Kafka

Irlandezi Chris Meeke dhe Paul Nagle pak para përfundimit të garës, dolën nga rruga duke hyrë në një parking veturash. Koha ende po ecte kur ata gjejnë rrugën dhe kthehen në garë dhe përsëri zënë vendin e parë.

 

Panamera e re ka motorr 3.0L V6 turbo që në total jep 330 kuajfuqi.

 

Modelet më të avancuara kanë motorr 4.0-litra V8 twin-turbo me gjithsejt 505 kuajfuqi.

 

Modeli 4S Diesel ka motorr 4.0 litra twin-turbo me 422 kuajfuqi.

 

Çmimi dhe data e daljes në treg nuk janë bërë ende të ditura.

 

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com