Piskama e dites

"Unë jam kafez, në kërkim të zogut."


- Franz Kafka

Incidenti pati ndodhur në vitin 2015 në Texas, SHBA kur shoferi i veturës, 69 vjeçari William Sam papritmas fillon tejkalimin duke goditur motoçikletën. Motoçiklisti kishte shpëtuar me lëndime të lehta ndërsa shoqja e tij ishte dërguar me ambulantë në spital, me dore të thyer dhe lëndime të tjera.

 

Më pas ndodhi gjykimi dhe nga kjo video si provë, ishte vendosur që 69 vjeçarit t'i shqiptohet dënim prej 15 vjetëve burgim.

Çka mendoni, a është e mundshme të 'driftosh' me autobus?

 

Bëhet fjalë për kampionin e garës Rally, Petter Solberg dhe lojtarët e ekipit gjerman Wolsburg me në krye Mario Gomezin.

 

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com