Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017

Seria e re e dokumentarëve nga Netflix, bën fjalë për dizajnerët dhe artistët më të mirë të botës, duke përfshirë Tinker Hatfield nga Nike dhe dizajneren grafike Paula Scher. Seritë fillojnë të shfaqen prej 10 Shkurtit 2017.

 

Grafiti Urban mbetet vepër e padëshirueshme dhe ilegale në shumicën e vendeve të botës. Por kjo degë artistike, po fiton vëmendje çdo ditë e më shumë.

 

Për shembull, gjatë vitit 2013 ndodhi një bashkëpunim i bukur në mes të 'Schirn Kunsthalle' (shtëpia e ekspozitave në Frankfurt) dhe një numri artistësh brazilian, që shkaktoi senzacion, pasi artistët u lejuan që në disa zona të zgjedhura të qytetit të mvishen me vepra nga arti urban. Edhe pse shumë nga veprat dhe muralet janë larguar tashmë, projekti mbetet një kujtim i bukur për të gjithë pjesëmarrësit.

 

image
image image image image image image image image
image

 

"Fillova vitin me këtë fotoset. Së fundmi kam ndryshuar përspektivën për shumë gjëra. Mos më keqkuptoni, unë ende mund të fotografoj fotoset sexy, kësaj radhe pak më butë. Gabrielle më kontaktoi vitin e kaluar por kur e takova mendova se do të ishte bukur sikur ta bënim fotosetin në bardh e zi.  Dhe ky projekt doli të jetë ndër më të mirët që kam bërë deri tani. - Martin Murillo.

 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com