Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

Kjo video e bukur na tregon ndryshimin gradual të stinëve në perlën skandinave të Norvegjisë. Fotografi Morten Rustad bëri 2 vite për ta realizuar këtë projekt dhe 4 muaj për ta edituar.

 

Seria e re e dokumentarëve nga Netflix, bën fjalë për dizajnerët dhe artistët më të mirë të botës, duke përfshirë Tinker Hatfield nga Nike dhe dizajneren grafike Paula Scher. Seritë fillojnë të shfaqen prej 10 Shkurtit 2017.

 

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com