Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017
image

Qeni ishe dedikuar si shoqërues për Yumen (majtas), i dhuruar nga qeveria japoneze në vitin 2012 - gjithashtu në fotografi: Buffy

 

Presidenti rus Vladimir Putin, ka refuzuar një ofertë për një qen rë racës Akita, si "dhuratë" e qeverise japoneze, njofton BBC.

 

Japonia i kishte dhuruar një Akita femër të quajtur Yume në vitin 2012. Ky qen ishte paraparë si shoqërues për Yumen.

 

Po të ishte pranuar, dhurata do prezantohej para presidentit rus në një samit me kryeministrin japonez Shinzo Abe, javën e ardhshme në Japoni.

 

Raca e qenëve Akita vjen nga veriu u Japonisë.

 

Putin poashtu ka një pastor bullgar të quajtur Buffy, i cili i ishte dhënë nga kryeministri bullgar në vitin 2010.

Para 10 viteve ishte publikuar dokumentari "Planet Earth" i cili kishte ndryshuar kuptimin e planetit tonë për shumë njerëz. Para disa ditësh, BBC Earth në bashkëpunim me narratorin dhe dashamirin e madh të natyrës Sir David Attenboroug, sollën "Planet Earth II" me pamje ekskluzive nga natyra dhe bota shtazore. Planet Earth II përbëhet nga 6 seri. Ky është traileri zyrtar i dokumentarit të ri.

 

 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com