Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017

Një cjap që ishte mjaft i mërzitur, vendosi të thyej xhamat e hyrjes së kompanisë "Argonics Ics" në Colorado, SHBA.

 

Argonics kanë publikuar videon e ngjarjes në Youtube ku shihet cjapi i frustruar që fillimisht thyen njërin xham, pastaj largohet dhe kthehet edhe për tjetrin.

 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com