Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017

Motoçiklisti 27 vjeçar Matthew Murray po inçizonte gjiron e tij me kamerë GoPro. Derisa po shtegtonte në malet e Santa Monica, në Calabasas, papritmas ai humbet drejtimin dhe fluturon nga rruga.

 

Për fatin e mirë të çiklistit, ai shpëtoi me disa lendime të lehta!

 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com