Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017
image

 

Fotografi gjerman me nofkën Stefan, po konsiderohet si njëri ndër fotografët më provokues në hapësirën gjermane. Në fotosetin e fundit ai sjell pamje provokative nga motrat binjake Alina dhe Elli.

image
image
image
image
image
image
image
image
 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com