Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017

Pas disa muajsh promovimi, prodhuesi suedez Volvo përfundimisht ka prezantuar SUV-in e ri Volvo XC40. SUV i ri do të jetë i pranishëm në treg në dy versione - njëri ka 247 kuajfuqi me motorr 2.0 litra turbo, dhe versioni tjetër është i tëri elektrik, e që do të prezantohet në fund të këtij viti. Ndër të tjera, vetura e re është e pajisur me asistim të vozitësit, vozitje 4x4, alarme trafiku dhe kamerë 360 shkallësge.


Çmimi ende nuk është bërë i ditur.

image
image
image
image
image
image
 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com