Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017

Valoni dhe Erolli sjellin në shqip versionin e këngës armene "Mi Gna". Për djemtë në fjalë nuk dihet mjaftueshëm, por një gjë është e sigurtë se ata kanë simpati të madhe për hitin armen!

 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com