Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

Të gjithë ne kemi ëndërruar fluturimin - por kjo për Richard Browning ishte bërë një obsesion. Ai ka zhvilluar një kostum të ngjajshëm me atë të "Iron Man" që bazohet në një bashkëpunim elegant të mendjes, trupit dhe teknologjisë.

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com