Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017

Floyd Mayweather dhe Conor McGregor do të vizitojnë 4 qytete të mëdha për të promovuar duelin e shumëpërfolur të planifikuar për 26 Gusht.

 

Është kjo video e plotë nga konferenca për media në Toronto të Kanadasë.

 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com