Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

"Gjyshe - asgjë s'është më e madhërishme se ti. Urime 100 vjetori! Falemnderit për sheqerkat "Werther's Originals". Falemnderit për këshillat. Këtu jam për ty. Me dashni, Beni." - Benjamin Hammond Haggerty, aka Maclemore, për këngën e re kushtuar gjyshes.

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com