Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

Kanali i hidraulikut të famshëm në Youtube, përveç popullaritetit, tashmë ka zhvilluar edhe një video-lojë që ka të bëjë me videot e publikuara nga ta. Kësaj radhe po ju sjellim shtypjen më të re të hidraulikut - kundër hamburgerëve!

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com