Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

Emri origjinal i orkestrës është Rundfunk-Tanzorchester Ehrenfeld (ose Radio Orkestra Vallëzuese e Ehrenfeldit) që përbëhet nga 15 anëtarë dhe në këtë klip ata performojnë bukur këngën hit nga Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger.

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com