Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017

Prodhuesi holandez i birrës Heineken, deklaron se për prodhimin e birrës së re pa alkohol 0.0 është bërë punë dhe hulumtim i madh. Birra e re pa alkohol 0.0 megjithatë i ka të gjitha vetitë e brendit!

 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com